torsdag 15 november 2007

Nu är det klart!


Sådär, nu är Astrid ställd i kö! Mammans vuggestuebesökande är över, mamman och faren har valt ut de två, i deras ögon, bästa vuggestuerne och nu tänker de inte fundera mer på institutionaliseringen av Astrid förrän i juli någon gång.

Det kan hända att Astrid har världens godaste händer. Hon smaskar glatt på dem, lyckligt ovetandes om mamman och farens dagisvåndor.





Astrid är numera en stor tjej. De tio första veckorna sov hon med mamman och faren i den stora sängen, och därefter flyttade hon över till leandervaggan, där hon sovit riktigt gott. Astrid är en lång fröken och vaggan börjar bli tight. Dessutom är den hyrd och ska lämnas tillbaka på lördag. Den senaste veckan har Astrid med fina resultat övningssovit i spjälsängen ett pass om dagen och ikväll var det den stora premiären! Mamman var lite nervös att Astrid skulle sakna det sköna gunget, men Astrid tog det coolt och låg och snackade en halvtimme, tankades upp igen och somnade sedan själv i sängen, i sked med stora nallen. En och en halv timme har hon sovit, och förhoppningsvis sover hon två och en halv till innan det är matdags. Mamman och faren är nöjda, och stolta över sin duktiga lilla fröken! Förhoppningsvis flyter natten på som vanligt, mamman rapporterar imorgon!







Elaka mamman blixtrar i det mörka sovrummet, bebisen sover dock djupt - i sängen!

Inga kommentarer: