onsdag 13 februari 2008

Ganska tråkig onsdag

Mammans envisa förkylning och inflammerade bihålor och öra vill inte ge med sig, imorgon är fjärde penicillindagen och mamman räknar iskallt med att hon ska vakna pigg. Astrid snorar på rätt bra hon också, och har dessutom två framtänder i överkäken på gång. Gommen är alldeles svullen och verkar göra ont, och de dumma tänderna ligger och irriterar utan att spricka igenom. Astrid är inte så nöjd med det som sker i munnen och vill helst sitta i mammans knä och trycka på hennes mobiltelefon samtidigt som hon gnager på en kall gurkbit eller en skiva knäckebröd. Faren jobbar som en tok, ett helt gäng dead lines ligger samtidigt och faren kör kvällspasset hemma för att hinna få lite tid tillsammans med Astrid och mamman.


Allt medan mamman snorar, faren jobbar och Astrid gnager växer högen med smutstvätt sig envist hög. Mamman fick lite extra energi under förmiddagen och proppade tvättmaskinen full och vred igång superprogrammet. Tvättmaskinen hostade lite och sedan började en ilsket röd lampa att lysa. Det verkar inte bättre än att mamman smittat tvättmaskinen. Faren pillade lite på maskinen när han kom hem, utan större resultat och ringde sedan tvättmaskindoktorn. Denne var dock upptagen med att kurera sjuka maskiner och vill inte prata med faren förrän imorgon bitti mellan åtta och nio.


Mamman börjar bli ganska less på sjukdomar, snor och smutsiga kläder, hon tycker att det räcker nu och vill ha frisk härlig vår med picknick utan snorpapper.


Mamman hade ett nostalgiryck under kvällen och hittade den första bilden på när hon och Astrid möttes utanför magen!

Inga kommentarer: