fredag 25 januari 2008

Nu så!

Nu verkar det ha vänt, alla i den lilla familjen börjar känna sig pigga och krya igen!

Sjukdomsligan sedan jul ser ut som följer:







Mamman leder fortfarande ganska stort, men om farens fyllda bihålor utvecklar sig till en bihåleinflammation är ledningen snart inhämtad.


Igår var mamman och Astrid på babysimpremiär. Astrid gillar vatten och var sjövild i bassängen. Hon är den äldsta av de små søhestene och plaskade med både armar och ben så de andra små bebisarna nästan blev lite förskrämda. Mamman är så glad att faren lyckades få en plats på simningen, för det var verkligen riktigt kul. Astrid tjoade högljutt hela halvtimmen och tyckte att instruktören var fantastiskt spännande som både sjöng skojiga sånger och lekte med grodor och bollar. Mest spännande var dock August och Bertil, kanske lite små, men oj vilka läckerbitar...

Nu är det strax helg igen och Astrid och mamman ser fram emot att få rå om faren massor och slippa dela honom med jobbet. Familjen har inga jätteplaner, eventuellt ska de ge sig ut på skåpjakt. Astrid längtar efter ett eget rum, men innan det kan göras i ordning ska alla böcker och pärmar som bor inne i den blivande barnkammaren få ett nytt hem i vardagsrummet.

Inga kommentarer: